hvid pil

Renovering af elarbejde

Få et 100% uforpligtende tilbud på renovering af el-arbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Spar penge og øg sikkerheden

  Renvoering af elarbejde er en nødvendighed for at opretholde sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed. Det kan også hjælpe dig med at spare penge på din elregning, da gamle og ineffektive systemer, kan føre til højere energiomkostninger. Hjorth Elektrik kan hjælpe dig med at opgradere dit elssystem med deres 30 års erfaring og ekspertise.

  Ikke alene vil renovering af dit elarbejde give dig mere pålidelige og sikre systemer, men det kan også øge værdien af dit hjem eller virksomhed. Vi er autoriseret elektriker,e hvilket betyder, at vi bruger bæredygtige og energieffektive løsninger, der også kan hjælpe med at reducere dine energiomkostninger på lang sigt.

  Gå ikke på kompromis med din sikkerhed og kontakt Hjorth Elektrik i dag. Hos os kan du fået 100 % uforpligtende tilbud på renovering af dit elarbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi garanterer et højt serviceniveau og kvalitetsbevidst arbejde, så du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem eller i din virksomhed.

  el-tavle skab åben

  Hvad koster renovering af el?

  Renovering af el, kan være en nødvendig investering for at opretholde sikkerheden i dit hjem eller virksomhed. Men det kan også føre til besparelser på din elregning på lang sigt. Hjorth Elektrik er din pålidelige og erfarne partner, der kan hjælpe dig med at opgradere dine systemer til bæredygtige og energieffektive løsninger.

  Vores ekspertise og erfaring betyder, at vi kan hjælpe dig med at spare pegne på din elregning, samtidig med at vi øger sikkerheden i dit hjem eller virksomhed. Da en renovering af el kan variere i pris fra renovering af renovering afhængigt af omfanget, tilbyder vi 100% uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag og fortæl os mere om din situation. Vi glæder os til at høre fra dig.

  El-Eftersyn af skab
  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

  Indhent et tilbud