hvid pil

El-eftersyn

Installations eftersyn og det lovbefalede el-eftersyn.

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi udbedrer allerede eksisterende fejl fundet ved el-eftersyn i forbindelse med hussalg og har gjort dette siden 2012.

  Vi assisterer også andre firmaer i forbindelse med gennemgang af elinstallationer og udarbejder rapporter for eftersynet.

  Ring og hør nærmere 22 74 86 68.

  VIGTIG INFORMATION!​

  Vi anbefaler, at der stilles krav om at få foretaget et el-eftersyn af en uddannet fagmand med baggrund som elektriker/El-installatør med de nødvendige kvalifikationer, erfaringer og viden om elektriske installationer i bygninger.​

  El-Eftersyn af skab

  Brug en autoriseret elektriker

  Hos Hjorth Elektrik udfører vi ikke el-eftersyn. Dog er det vores klare anbefaling, at du benytter dig af en autoriseret elektriker til eftersynet.

  Hos Hjorth Elektrik har vi dog stor erfaring indenfor el-eftersyn, hvorfor vi altid står til rådighed ift. vejledning af dette.

  EL-eftersyn
  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

  Indhent et tilbud