hvid pil

El-tavle

Har du brug for en driftssikker el-tavle til din bolig eller virksomhed i eller omkring Frederikssund, så tilbyder Hjort Elektrik opsætning af ny el-tavle med fokus på sikkerhed.
elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få din el-tavle monteret af en autoriseret elektriker

  Alt fra installation til el-service

  Vi udfører arbejde i området Jægerspris samt i det meste af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

  Hjort Elektrik opsætter alle typer af tavle og tavle anlæg:

  En el-tavle er en essentiel del i din el-installation. Det er den centrale del, hvor el-nettets forsyninger kommer ind i din installation, og det er her, dine sikringer og fejlstrømsafbryder befinder sig.

  En el-tavle i høj kvalitet er med til at øge sikkerheden i forbindelse med alle dine el-installationer, og derfor er det er vigtigt, at den installeres korrekt.

  El-eftersyn el-tjek

  30 års erfaring med installation af el-tavle

  Vi har 30 års erfaring med installation af el-tavler og færdigmonterede gruppetavler, og vi kan derfor vores kram.

  Det forudsætter, at du har den nødvendige viden og ekspertise til at udføre en sådant job, hvorfor det skal udføres af en professionel, autoriseret elektriker.

  Skal du have installeret én eller flere tavler, eller skal vi føre tilsyn med de eksisterende, er vi parate til at løfte opgaven for dig.

  Vi arbejder med høj faglig integritet og stolthed, hvorfor du kan være sikker på, at det bliver udført korrekt og 100% efter bogen. Vores firma går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da de mindste fejl kan sætte sikkerheden over styr.​

  el-tavle skab åben
  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

  Få et uforpligtende tilbud på opsætning af ny el-tavle

  Ønsker du at få installeret en el-tavle i din bolig eller virksomhed, kan vi hjælpe dig med det. Vi er medlem af TEKNIQ, som er Installatørernes Organisation, hvilket betyder, at du som kunde er dækket af en garantiordning.

  Vi står 100% på mål for det udførte arbejde, så du kan vide dig sikker på, at det bliver udført ordentligt. Vi kan udarbejde et konkret tilbud til dig, som er ganske uforpligtende – og kommer gerne forbi til en snak om, hvad du har brug for. Sammen finder vi den optimale løsning til dine behov.

  Kontakt os på telefon 22 74 86 68 eller skriv til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.​

  el-tavle åben

  Garanti via TEKNIQs garantiordning

  TEKNIQs garantiordning er med til at øge din sikkerhed for kvalitetsarbejde, udført af certificerede elektrikere. Som medlem af TEKNIQ er Hjorth Elektrik omfattet af denne garantiordning, der giver dig en tryghed i forhold til de udørte opgaver.

  Hvis der mod forventning, skulle opstå fejl eller mangler i det udførte arbejde, så er du dækket af garantiordningen, der sikrer dig en hurtig og effektiv opfølgning på problemet. Du kan derfor trygt overlade dine elektriske installationer til Hjorth Elektrik, og vide, at du er i gode hænder.

  tekniqs

  Indhent et tilbud