El-tavle

Har du brug for en driftssikker el-tavle til din bolig eller virksomhed i eller omkring Frederikssund, så tilbyder Hjort Elektrik opsætning af ny el-tavle med fokus på sikkerhed.

Få din el-tavle monteret af en autoriseret elektriker

Vi udfører arbejde i området Jægerspris samt i det meste af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hjort Elektrik opsætter alle typer af tavle og tavle anlæg:

  • Alle former for tavlearbejder- og ombygninger
  • Tavle- og målerudskiftninger
  • Fejlfinding på el-tavler og el installationer
  • Ny-installation og opbygning
  • Opsætning af færdigmonteret gruppetavle

En el-tavle er en essentiel del i din el-installation. Det er den centrale del, hvor el-nettets forsyninger kommer ind i din installation, og det er her, dine sikringer og fejlstrømsafbryder befinder sig.

En el-tavle i høj kvalitet er med til at øge sikkerheden i forbindelse med alle dine el-installationer, og derfor er det er vigtigt, at den installeres korrekt.

30 års erfaring med installation af el-tavle

Vi har 30 års erfaring med installation af el-tavler og færdigmonterede gruppetavler, og vi kan derfor vores kram.

Det forudsætter, at du har den nødvendige viden og ekspertise til at udføre en sådant job, hvorfor det skal udføres af en professionel, autoriseret elektriker.

Skal du have installeret én eller flere tavler, eller skal vi føre tilsyn med de eksisterende, er vi parate til at løfte opgaven for dig.

Vi arbejder med høj faglig integritet og stolthed, hvorfor du kan være sikker på, at det bliver udført korrekt og 100% efter bogen. Vores firma går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da de mindste fejl kan sætte sikkerheden over styr.​

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af ny el-tavle

Ønsker du at få installeret en el-tavle i din bolig eller virksomhed, kan vi hjælpe dig med det. Vi er medlem af TEKNIQ, som er Installatørernes Organisation, hvilket betyder, at du som kunde er dækket af en garantiordning.

Vi står 100% på mål for det udførte arbejde, så du kan vide dig sikker på, at det bliver udført ordentligt. Vi kan udarbejde et konkret tilbud til dig, som er ganske uforpligtende – og kommer gerne forbi til en snak om, hvad du har brug for. Sammen finder vi den optimale løsning til dine behov.

Kontakt os på telefon 22 74 86 68 eller skriv til kontakt@hjorth-elektrik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vil du se billeder af vores arbejde?