hvid pil

El-Arbejde

Vi tilbyder professionelt el-arbejde i Frederikssund, nær Ølstykke og Jægerspris.

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Autoriseret el-arbejde

  Hjorth Elektrik er din pålidelige og erfarne partner indenfor autoriseret el-arbejde i Frederikssunds-området, samt Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores 30 års efaring, samt KMO- og VE-Godkendelse sikrer, at vi leverer det bedste stykke arbejde til vores kunder. Vi tilbyder en bred vifte af tejenester, herunder installation af el-anlæg, reparation af fejl og vedligeholdelse af eksisterende systemer. Vi forstår vigtigheden af at have et sikkert og effektivt el-system i dit hjem eller på din arbejdsplads, og derfor arbeder vi altid hurtigt og effektivt for at sikre, at du kan have ro i sindet. Kontakt os i dag for professionelt el-arbejde.

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Vi kan tilbyde rådgivning og vejledning omkring de forskellige muligheder og løsninger, der er til din bolig eller virksomhed, så du kan træffe den bedste beslutning for dig og dit behov.

  Vores erfarne og dygtige team af elektrikere er altid klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om mindre eller større opgaver. Vi er fleksible og kan tilpasse vores arbejde til dine ønsker og behov. Vi er stolte af, at levere kvalitetsbevidst el-arbejde til vores kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

  Vi tilbyder blandt andet følgende el-arbejde:

  El-Eftersyn af skab
  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!
  Kontakt os

  Er du på udkig efter professionelt el-arbejde i Storkøbenhavn eller Nordsjælland? Så kan Hjorth Elektrik hjælpe dig. Vi er din erfarne og pålidelige partner indenfor autoriseret el-arbejde, og vi er klar til at hjælpe dig med alle dine behov indenfor el-installation, reparation, fejlsøgning og vedligeholdelse. Uanset om du har brug for en mindre eller større opgave, så er vores erfarne og dygtige team af elektrikrere altid klar til at hjælpe dig. vi kan tilpasse vores arbejde til dine ønsker og behov, og vi kan tilbyde rådgivning og vejledning omkring de forskellige muligheder og løsninger, der er.

  Kontakt os i dag på telefon 22 74 86 68 eller på mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Kontakt din aut. elektriker
  El-installationer

  Indhent et tilbud