Om Hjorth Elektrik

Målet for Hjorth Elektrik er en direkte dialog mellem dig som kunde og den autoriserede/udførende.

Ole har siden 1995 arbejdet med forskellige elektriske installationer og i 2002-2003 læste han til Elinstallatør

Ole har fra 2004-2012 fungeret som projektleder, afdelingsleder og overmontør med mange forskellige opgaver og størrelser på opgaver, alle inden for byggeri og elarbejde.

I 2012 besluttede Ole sig for at blive selvstændig og startede sin egen elektriker virksomhed, Hjorth Elektrik. Han kan qua sine tidligere joberfaringer tilbyde en helt særlig rådgivning. Firmaet har flere års erfaring med projekt håndtering, entreprisestyring, daglig ledelse og praktisk udførelse. Disse ydelser nyder vores kunder godt af i det daglige. Vi kan råde, vejlede og udfører installationer fra start af projekteringsfasen til aflevering.

Direkte dialog​

Målet for Hjorth Elektrik er en direkte dialog mellem dig som kunde og den autoriserede/udførende.

Stærkt samarbejde til større opgaver

For at kunne følge med i den voksende tilgang af ordrer, har vi et stærkt samarbejde med flere mindre Elinstallatører og andre håndværkes firmaer. Sammen koordinerer og udfører vi opgaver og hjælper hinanden indbyrdes, til stor fordel for vores fælles kunders oplevelse. Vores samarbejde fungerer godt også på tværs af faggrupper. Vi har med tiden fundet de fagligt dygtigste håndværkere i lokalområdet, der ligesom os, vil give kunden en god oplevelse af godt håndværk udført efter gældende regler. Alle leverer en kvalitet og service der ligger et godt stykke over hvad markedet ellers tilbyder.

Dette er også baggrunden for at vores kunder gentagne gange vender tilbage.

Vil du se billeder af vores arbejde?