hvid pil

Om Hjorth Elektrik

Målet for Hjorth Elektrik er en direkte dialog mellem dig som kunde og den autoriserede/udførende.

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Ole har siden 1995 arbejdet med forskellige elektriske installationer og i 2002-2003 læste han til Elinstallatør

Ole har fra 2004-2012 fungeret som projektleder, afdelingsleder og overmontør med mange forskellige opgaver og størrelser på opgaver, alle inden for byggeri og elarbejde.

I 2012 besluttede Ole sig for at blive selvstændig og startede sin egen elektriker virksomhed, Hjorth Elektrik. Han kan qua sine tidligere joberfaringer tilbyde en helt særlig rådgivning. Firmaet har flere års erfaring med projekt håndtering, entreprisestyring, daglig ledelse og praktisk udførelse. Disse ydelser nyder vores kunder godt af i det daglige. Vi kan råde, vejlede og udfører installationer fra start af projekteringsfasen til aflevering.

Direkte dialog

Målet for Hjorth Elektrik er en direkte dialog mellem dig som kunde og den autoriserede/udførende.

Stærkt samarbejde til større opgaver

For at kunne følge med i den voksende tilgang af ordrer, har vi et stærkt samarbejde med flere mindre Elinstallatører og andre håndværkes firmaer. Sammen koordinerer og udfører vi opgaver og hjælper hinanden indbyrdes, til stor fordel for vores fælles kunders oplevelse. Vores samarbejde fungerer godt også på tværs af faggrupper. Vi har med tiden fundet de fagligt dygtigste håndværkere i lokalområdet, der ligesom os, vil give kunden en god oplevelse af godt håndværk udført efter gældende regler. Alle leverer en kvalitet og service der ligger et godt stykke over hvad markedet ellers tilbyder.

Dette er også baggrunden for at vores kunder gentagne gange vender tilbage.

Hør Toms oplevelse af samarbejdet med Hjorth Elektrik

Facebook

★★★★★

Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

★★★★★

Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

★★★★★

En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
Google

★★★★★

Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

★★★★★

Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

★★★★★

Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

Indhent et tilbud

Ferielukket

Kære Kunder,
Jeg er på ferie fra d. 4. juli – 1. august 2024.

Skriv gerne mails eller henvend dig via kontaktformularen i denne periode. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt, når jeg er hjemme fra ferie.

God sommer!