hvid pil

Mindre entrepriser

Hjorth Elektrik udfører mindre entrepriser og har faste samarbejdspartner som leverer kvalitets håndværk til aftalt tid

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hjorth Elektrik udfører kun kvalitetsarbejde

  Samarbejdspartnere er udvalgt på lysten til at udfører kvalitetsarbejde og Hjorth Elektrik står for at koordinere entreprisen så en aftalt afleveringsdato holdes. Hjorth Elektrik har samarbejde med Tømrer, VVS, Murer, Maler samt Anlægsgartner.

  Hjorth Elektrik udfører mindre entrepriser, som f.eks:

  Vi giver gerne et samlet tilbud på en opgave ud fra tegninger, beskrivelser og en gennemgang på stedet.

  Du kan ringe på +45 22 74 86 68 eller skrive en kort mail om din opgave på [email protected] med henblik på møde for udarbejdelse af et samlet tilbud.

  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

  Få professionel hjælp til mindre entrepriser

  Lad os være jeres elektriker til den næste renovering, og gør din mindre entreprise, til en problemfri proces. Hjorth Elektrik tilbyder professionel hjælp til mindre entrepriser, herunder badeværelser, køkkener og meget mere.
   
  Med vores erfarne elektrikere ved din side, samt samarbejdspartnere inden for tømrer-, VVS-, murer- og malerarbejde, kan vi sikre en effektiv og kvalitetsbevidst tilgang til din mindre entreprise.
   
  Med vores ekspertise og erfaring inden for elektrisk arbejde sikrer vi, at alle installationer og opgaver bliver udført i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder. Vælg Hjorth Elektrik som din pålidelige partner til mindre entrepriser og få et resultat, der lever op til dine forventninger.
  Elektriker udendørslys

  Professionel hjælp til køkken og badeværelse

  Når danske hjem skal renoveres, er det ofte først og fremmest køkkenet og badeværelset, øjnene falder på. De to rum er helt afgørende for både komfort og funktionalitet i boligen, og derfor giver det god mening, hvis du også går med drømme om et nyt køkken eller et nyt bad.

  Det kan vi hjælpe dig med her hos Hjorth Elektrik, hvor vi har lang erfaring med både badeværelsesentreprise og køkkenentrepriser. Vi kan med andre ord gøre dine drømme til virkelighed, når du mangler en erfaren håndværker til mindre entreprise.

  Vi sørger for at planlægge opgaven, som naturligvis sker sammen med dig, hvorefter vi vil stå for at koordinere arbejdet mellem de forskellige håndværkere, der skal håndtere opgaven. Vi arbejder som nævnt sammen med dygtige og erfarne håndværkere inden for alle fag, og du kan derfor trygt overlade opgaver inden for mindre entreprise til os.

  Fordelen ved at vælge os til mindre entreprise af dit badeværelse eller køkken er, at vi tager ansvar for hele opgaven. Du skal kun være med til at lægge den rette plan, men herfra står vi for alt det hårde arbejde, så du slipper for den stres, der kan være forbundet med at renovere i hjemmet.

  Du kan med andre ord bare læne dig tilbage og vente på, at vi bliver færdige, så du kan fokusere på dit liv og dit arbejde, mens vi fokuserer på at gøre dine badeværelses- eller køkkendrømme til virkelighed.

  30 års erfaring som kvalitetsbevidst elektriker

  Her hos Hjorth Elektrik har vi været i branchen i mere end 30 år. Vores erfaring er din garanti for kvalitet, for vi har prøvet lidt af hvert, som alt sammen har gjort os til de professionelle håndværkere, vi er i dag.

  Når du vælger en elektriker med erfaring til el-entrepriser og andre mindre entrepriser får du en masse ekspertise og know-how med i prisen, som ikke bare sikrer dig solide og gode installationer, men som også er værdifuldt, når du skal have hjælp til at træffe de rette beslutninger.

  Vi gør en dyd ud af at levere et højt serviceniveau, og derfor står vi altid klar med gode råd og vejledning, når du hyrer os til mindre entreprise. Vi har stået overfor en bred vifte af udfordringer gennem årene, og vi ved derfor, hvad der virker, og hvad der vil være de rette løsninger i netop din situation.

  Indhent et tilbud