hvid pil

Mindre entrepriser

Hjorth Elektrik udfører mindre entrepriser og har faste samarbejdspartner som leverer kvalitets håndværk til aftalt tid

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hjorth Elektrik udfører kun kvalitetsarbejde

  Samarbejdspartnere er udvalgt på lysten til at udfører kvalitetsarbejde og Hjorth Elektrik står for at koordinere entreprisen så en aftalt afleveringsdato holdes. Hjorth Elektrik har samarbejde med Tømrer, VVS, Murer, Maler samt Anlægsgartner.

  Hjorth Elektrik udfører mindre entrepriser, som f.eks:

  Vi giver gerne et samlet tilbud på en opgave ud fra tegninger, beskrivelser og en gennemgang på stedet.

  Du kan ringe på +45 22 74 86 68 eller skrive en kort mail om din opgave på [email protected] med henblik på møde for udarbejdelse af et samlet tilbud.

  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

  Indhent et tilbud