hvid pil

Fejlsøgninger

Hos Hjorth Elektrik tilbyder vi at fejlsøge for private og erhverv, så vi kan løse dine el udfordringer.

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Professionel fejlsøgning for private og erhverv

Hjorth Elektrik har mere end 30 års erfaring med at levere professionel fejlsøgning tilb åde private og erhverv. Som KMO og VE godkendt virksomhed, samt autoriseret elektriker, har vi de nødvendige kompetencer og viden til at håndtere enhver udfordring, hvad end det drejer sig om mindre el-problemer, eller større og komplekse opgaver.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for vores kunder at have en pålidelig og effektiv elektriker, der kan løse problemer hurtigt og kompetent. Derfor er vores elektrikere altid klar til at rykke ud, når vores kunders behov opstår. Vores elektrikere er autoriseret og har grundig uddannelse bag sig – også indenfor elektrisk fejlsøgning.

Vi er stolte af at tilbyde en pålidelig og sikker fejlsøgning til vores kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vores erfarne elektrikere og moderne udstyr sikrer en effektiv og pålidelig håndtering af enhver el-opgave – også fejlsøgning på dit elsystem.

el-eftersyn

Hvad går en fejlsøgning ud på?

Hos Hjorth Elektrik betyder fejlsøgning af finde og løse el-problemer hurtigt og effektivt. Vores elektrikere er uddannet og erfarine indenfor elektrisk fejlsøgning og reparation. En fejlsøgning er en proces, hvor vi identificerer og isolerer problemet i dit elektriske system. Vi bruger forskellige testmetoder og værktøjer til at afgøre, hvad der forårsager problemet. Når vi har fundet problemet, kan vi løse det effektivt og sikkert.

Vi tilbyder vores service indenfor fejlsøning til både private og erhverv. Kontakt os i dag og lad os lade en fejlsøgning i dit hjem eller virksomhed for at løse dit aktuelle problem. Du kan kontakte os på telefon 22 74 86 68 eller på mail [email protected].

Elektriker rør
Facebook

★★★★★

Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

★★★★★

Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

★★★★★

En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
Google

★★★★★

Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

★★★★★

Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

★★★★★

Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

Indhent et tilbud

Ferielukket

Kære Kunder,
Jeg er på ferie fra d. 4. juli – 1. august 2024.

Skriv gerne mails eller henvend dig via kontaktformularen i denne periode. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt, når jeg er hjemme fra ferie.

God sommer!