hvid pil

Kvalitet

Vi bidrager gerne med erfaring i valget af el-installationer.

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Valg af el-installationer

  Tillid

  Elarbejde er en tillidssag og forkert vejledning kan koste dyrt. Ved at vælge Hjorth Elektrik som din samarbejdspartner, er du sikker på at få en af markedets bedste vejledninger.

  Kompetence​

  Vi bestræber os på at følge med i den hastige udvikling, der sker inden for el faget. Løbende uddannelse og tilegnelse af ny viden gør, at vi kan være med helt fremme og sikrer, at vi kan vejlede vores kunder efter nyeste teknologier og standarder.

  Kvalitet til tiden

  Alle installationer afsluttes med en testrapport og gennemgang med dig som kunde og bruger. Vi instruerer altid vores kunder i brugen af en udført installation således, at du får det optimale ud af din installation.

  Hør Toms oplevelse af samarbejdet med Hjorth Elektrik

  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

  Indhent et tilbud