El-installationer

Hos Hjorth El​ektrik tilbyder vi som​ autoriseret el-installatør at udføre alle former for el-installationer til kvalitetsbevidste kunder i Frederikssund og udfører arbejde i området Jægerspris resten af Nordsjælland og Storkøbenhavn.

El-installationer i høj kvalitet

Alt fra installation til el-service

Vi har 30 års erfaring inden for faget, og har konstant fokus på at levere gode løsninger i høj kvalitet, der holder i mange år. Ud over at udføre el-installation, f.eks. i forbindelse med renovering af hus, så tilbyder vi også service og eftersyn af alle former for el-apparater.

Vi udfører alle typer opgaver for private og virksomheder, som har brug for el-installationer i boligen eller i firmaet, hvor der er behov for en autoriseret elektriker til at udføre arbejdet efter gældende regler og lovgivning.

Vi tilbyder blandt andet følgende services og løsninger:

  • ​Renovering af elektriske installationer
  • ​Nye installationer
  • ​Tavle- og målerudskiftninger
  • ​Kontorinstallationer
  • ​Spotinstallationer
  • ​Belysningsanlæg
  • ​Netværksinstallationer
  • Service af faste installationer

Driftssikre og holdbare el-installationer

Når det drejer sig om el-installationer, handler det i den grad om at få installeret nogle driftssikre og ikke mindst holdbare løsninger. Anvender man dårlige løsninger, kan det blive en dyr affære på sigt, hvis et helt system skal skiftes ud.

​​Sørg derfor for at få en autoriseret elektriker til at udføre din el-installation, hvis du ønsker, at kvaliteten skal være i højsæde.​

Vi har en naturlig interesse i, at alt bliver udført korrekt og præcist, da vi lever af tilfredse kunder, der er trygge ved det arbejde, vi udfører. Derfor kan du vide dig sikker på, at dine el-installationer er i sikre hænder hos os.

Stor erfaring med fejlfinding

​Vi har stor erfaring med fejlfinding, og vi oplever stor succes med denne type el-service hos vores kunder. Vi hjælper løbende vores egne kunder samt andre firmaer med fejlfinding og forsikringssager.​

Professionel rådgivning og sparring

Har du brug for sparring og rådgivning om forskellige el-installationer, kan vi komme med input til blandt andet valg af løsninger til din bolig eller firma.

Hvad koster en ny el-installation? Kontakt os og hør mere

​Hvad enten det er i forbindelse med nybyg eller kontorinstallationer, er vi parate til at servicere dig som kyndig el-installatør – både med rådgivning og service.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi vejleder dig naturligvis også gerne om vores priser på el-installationer.

Ring på telefon 22 74 86 68 eller skriv til kontakt@hjorth-elektrik.dk for at høre nærmere.

Vil du se billeder af vores arbejde?