hvid pil

Garanti

Hjorth Elektrik har garanti og den lovpligtige ansvarsforsikring for virksomheder, der udfører elektriske installations arbejder.

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hjorth Elektrik er medlem af TEKNIQ installatørernes Organisation.

Således er du som kunde sikret via Tekniq garanti

Læs mere her

Hvis du benytter dig af el og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket af en garantiordning. TEKNIQ’s Garantiordning er skabt, for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves.

Ankenævnet for Tekniske installationer
Skanderborgvej 238
8260 Viby J​

Tlf.: 87 41 77 90 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00

Klik her for at gå til ankenævnets hjemmside

Facebook

★★★★★

Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

★★★★★

Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

★★★★★

En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
Google

★★★★★

Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

★★★★★

Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

★★★★★

Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

Indhent et tilbud

Ferielukket

Kære Kunder,
Jeg er på ferie fra d. 4. juli – 1. august 2024.

Skriv gerne mails eller henvend dig via kontaktformularen i denne periode. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt, når jeg er hjemme fra ferie.

God sommer!