Varmepumpe luft til luft i Jægerspris og Frederikssund

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Opnå store besparelser ​med en ​luft til luft varmepumpe

  Ønsker du en luft til luft varmepumpe i Frederikssund nær Jægerspris? Hjorth Elektrik er din ekspert i varmepumper. Vi tilbyder professionel installation, service og vedligeholdelse af varmepumper fra førende brands. Med en varmepumpe fra Hjorth Elektrik kan du opnå besparelser på din varmeregning og reducere din CO2-udledning.

  For at læse mere om varmepumper, kan du også besøge varmepumpe.nu ved at klikke her.​ Derudover har vi også en Facebook side, der jævnligt opdateres med nye billeder af vores seneste projekter.​

  Har du spørgsmål om varmepumper? Kontakt os

  Kunne du tænke dig at høre nærmere på hvad vi kan tilbyde dig af luft til luft varmepumper? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Di kan kontakte os ved at ringe ind til 22 74 86 68 eller ved at skrive en mail til [email protected]. Har du yderligere spørgsmål, så kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Varmepumpe
  Varmepumpe
  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

  Indhent et tilbud