hvid pil

Opsætning af ladestander til elbil

Hos Hjorth El​ektrik tilbyder vi som​ autoriseret el-installatør at udføre alle former for el-installationer til kvalitetsbevidste kunder i Frederikssund og udfører arbejde i området Jægerspris resten af Nordsjælland og Storkøbenhavn.

elektriker når de er bedst

Få et tilbud

Vi vender hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Brug for hjælp til opsætning af ladestander til elbil?

  Har du brug for hjælp til opsætning af ladestander til elbil? Så står vi hos Hjorth Elektrik klar til at hjælpe dig. Opsætning af ladestander til elbil er en nem og effektiv måde at øge elbilens rækkevidde.

  Hjorth Elektrik er din professionelle partner når det kommer til ladestander til elbil. Vores erfarne elektrikere sørger for en hurtig og sikker installation, så du kan oplade din elbil i løbet af få timer.

  Vi tilbyder ladestandere fra anerkendte leverandører og rådgiver dig gerne om, hvilken type der passer bedst til dit behov. Lad os hjælpe dig med at øge din elbil’s rækkevidde og køre ubegrænset med Hjorth Elektrik.

  Ladestander til elbil på murstensvæg
  ladestander til elbil på trævæg

  Har du brug for mere information?

  Har du nogle spørgsmål eller kunne du tænke dig at høre nærmere på hvad vi kan tilbyde dig inden for ladestander til elbiler. Så er du meget velkommen til at kontakte Hjorth Elektrik.

  Du kan kontakte os ved at ringe ind til 22 74 86 68 eller ved at skrive en mail til [email protected]. Hvis du har uddybende spørgsmål, så kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

  ladestander til elbil
  Facebook

  ★★★★★

  Vi fik nyt el i vores køkken og det hele fungere perfekt. Vi er meget tilfredse.

  ★★★★★

  Jeg har flere gange brugt Hjorth Elektrik til opgaver med varmepumper – med stor tilfredshed. Herfra lyder kun de bedste anbefalinger!

  ★★★★★

  En elektrikker, ud over det sædvanlige, som ikke blot svarer hurtigt på din henveldelse, men også kommer til tiden, og udfører et arbejde langt over hvad der er normalt. Ole kontrollerede alt, og fandt alvorlige fejl, som kunne resultere i brand i vores el-system. alt blev udbedret på 2 timer. Tak til Ole Hjorth
  Google

  ★★★★★

  Super fin og hurtig installation af nyt lys i vores køkken.

  ★★★★★

  Jeg er mega tilfreds, kom utroligt hurtigt efter vi havde talt sammen. Utrolig professionel, god service. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Her er endeligt et el-firma, som du kan regne med! De er seriøse og omhyggelige i alt, hvad de laver! De gennemgik mine installationer, som ikke virkede (og der var mange), fandt fejlene og rettede dem til ug. Jeg kan til enhver tid anbefale dette firma!

  Få den bedste opladningsløsning til din elbil

  Hjorth Elektrik er en professionel og erfaren el-virksomhed med 30 års erfaring. Herunder har vi også stor erfaring med installation af ladestandere. Vi tilbyder et højt serviceniveau til vores kvalitetsbevidste kunder i Frederikssund og resten af Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi er din professionelle partner, når det kommer til ladestandere til elbil, og vores erfarne elektrikere sørger for en hurtig og sikker installation, så du kan oplade din elbil og få bedre rækkevidde.

  Vi forstår vigtigheden af, at være miljøbevidst og samtidig have en funktionsdygtig elbil. Derfor tilbyder vi kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi rådgiver dig gerne om, hvilken type ladestander, der passer bedst til dit behov, og hjælper dig med at øge din elbils rækkevidde. Kontakt os i dag og få den bedste opladsningsløsning til din elbil.

  ladestander til elbil
  ladestander til elbil ved hæk

  Indhent et tilbud